De Duitse politie verspreidde deze foto van de 19-jarige verdachte
NOS NieuwsAangepast

Gezochte Duitse 19-jarige pleegde mogelijk tweede moord

De Duitse politie vreest dat de 19-jarige voortvluchtige Marcel Hesse een tweede moord heeft gepleegd. De jongeman vluchtte gisteren nadat het lijk van een jongen van 9 was gevonden. De politie vond de jongen na een tip van iemand die op een anoniem internetnetwerk een video van de 19-jarige had gezien waarop die de jongen vermoordt.

Nu zijn er aanwijzingen dat hij nog iemand heeft vermoord. Een persoon die zich voordoet als Marcel Hesse schreef vandaag in een chat: "Ik heb me in mijn hand gesneden toen ik vocht met dat beest van 120 kilo. Zij bood meer verzet dan dat kind. Ik heb de gegevens van haar bankpas, pc en telefoon uit haar gefolterd. Daarom kan ik geen naam bekendmaken."

Ook zijn er nieuwe beelden gevonden die mogelijk van Hesse zijn en die volgens de politie duiden op een tweede moord.

Oproep

De politie sluit niet uit dat het om een nepmelding gaat, maar wil deze toch onderzoeken. Daarom is een oproep gedaan met de vraag of er vandaag een vrouw vermist wordt op hooguit 80 kilometer van Herne. De politie waarschuwt mensen dat Marcel Hesse gevaarlijk is en dat mensen die hem zien hem niet moeten aanspreken, maar de politie moeten bellen.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl