Stephen Curry baalt na de nederlaag van de Warriors
NOS SportAangepast

Warriors verliezen van Wizards, blessure Durant

Golden State Warriors liep dinsdag tegen een nederlaag op in de Amerikaanse basketbalcompetitie. In Washington waren de Wizards te sterk: 112-108. De koploper in de Western Conference verloor ook nog eens zijn topscorer Kevin Durant met een blessure.

Durant moest al na 93 seconden naar de kant. Hij overstrekte zijn knie nadat een ploeggenoot tegen hem aanviel. De ernst van zijn blessure is nog niet bekend, maar de verwachting is dat hij minstens enkele weken uit de roulatie is.

Door zijn vroege exit kwam er een einde aan 562 competitiewedstrijden op rij waarin Durant minimaal tien punten maakte. Stephen Curry probeerde de wedstrijd nog te redden, maar zijn 25 punten bleken niet voldoende tegen de nummer drie uit de Eastern Conference.

Helaas, deze YouTube video is niet meer beschikbaar

Oklahoma City Thunder was met 109-106 te sterk voor Utah Jazz. Russell Westbrook had twaalf van zijn 43 punten bewaard voor de laatste twee minuten. Met daarnaast elf rebounds en tien assists tekende Westbrook voor zijn dertigste triple double van het seizoen.

Uitslagen dinsdag 28 februari

Washington Wizards Golden State Warriors112-108
Detroit PistonsPortland Trail Blazers120-113
Chicago BullsDenver Nuggets107-125
Memphis GrizzliesPhoenix Suns130-112
Oklahoma City ThunderUtah Jazz109-106
Los Angeles LakersCharlotte Hornets104-109

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl