Aanvaller Edin Dzeko was trefzeker voor AS Roma tegen Torino
NOS VoetbalAangepast

AS Roma en Napoli maken geen fout

AS Roma en Napoli hebben in de Serie A geen steken laten vallen. Roma, met Kevin Strootman in de basis, had de buit snel binnen. De Romeinen klopten Torino met 4-1. Dzeko schoot raak van net buiten het strafschopgebied en Salah volleyde in de zeventiende minuut van dichtbij raak. De 3-0 van Paredes, een schitterende dropkick van ruim twintig meter, was de mooiste treffer.

Napoli trad in Verona aan zonder Dries Mertens, maar ook zonder zijn Belgische topscorer won de ploeg eenvoudig bij Chievo: 3-1. De score werd geopend door Insigne, die na een dribbel de verre hoek vond. Na slecht verdedigen schoot Hamsik de 2-0 tegen de touwen en na 58 minuten werd het 3-0 door een schuiver van Zielinski.

Koploper Juventus won vrijdag al met 4-1 van Palermo. AS Roma staat tweede op zeven punten, Napoli derde op negen punten.

AC Milan

AC Milan staat al op flinke afstand van de topdrie, op de zevende plaats. Het won zondagavond thuis wel van concurrent Fiorentina, dat nu achtste staat. Juraj Kucka opende de score in de eerste helft. Kalinic maakte snel daarna gelijk voor Fiorentina, maar Deulofeu had namens Milan na een half uur spelen toch het laatste woord.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl