Jo-Wilfried Tsonga neemt het in Rotterdam op tegen Tomás Berdych
NOS SportAangepast

De sport van zaterdag bij de NOS

Tennis, voetbal en skiën zijn vandaag de hoofdingrediënten van onze sportuitzendingen. We zijn toe aan de halve finales van het ABN Amro-toernooi in Rotterdam.

Jo-Wilfried Tsonga neemt het in de middag (15.00 uur) op tegen Tomás Berdych, David Goffin en de verrassende qualifier Pierre-Hugues Herbert spelen de avondpartij (19.30 uur).

Op NOS.nl en de NOS-app is er een livestream van beide partijen te vinden, de eerste halve finale wordt bovendien ook live op televisie uitgezonden. NPO Radio 1 doet door middel van flitsen verslag van de partijen.

Rolstoeltennis

Ook het rolstoeltoernooi komt aan bod. Vanaf 13.15 uur is er op NOS.nl een livestream van de mannenfinale tussen olympisch kampioen Gordon Reid en Nicolas Pfeifer.

Mikaela Shiffrin, favoriet op de slalom

We nemen ook weer een kijkje bij de WK skiën in het Zwitserse Sankt Moritz, waar we toe zijn aan de slalom voor de vrouwen. In het Sportjournaal (18.50 uur) en de reguliere Studio Sport-uitzending (23.34 uur) volgt er een uitgebreide samenvatting.

Eredivisie

De 23ste speelronde van de eredivisie gaat verder met vier duels: FC Twente-sc Heerenveen (18.30 uur), PSV-NEC, Heracles-Excelsior (19.45 uur) en FC Utrecht-PEC Zwolle (20.45 uur).

Via NPO Radio 1 en het liveblog op NOS.nl zijn de duels op de voet te volgen. Om 22.38 zijn er samenvattingen van de duels te zien op NOS.nl en NPO 1.

Programma's zaterdag 18 februari

Tijd Programma Medium
13.15 uur Finale rolstoel ABN Amro-toernooi (Reid-Pfeifer) NOS.nl
15.00 uur Halve finale ABN Amro-toernooi (Berdych-Tsonga) NOS.nl en NPO 1
18.50 uur Sportjournaal NOS.nl en NPO 1
19.00 uur Langs de Lijn  NPO Radio 1
19.30 uur Halve finale ABN Amro-toernooi (Goffin-Herbert) NOS.nl
22.38 uur Studio Sport Eredivisie NOS.nl en NPO 1
23.34 uur Studio Sport  NOS.nl en NPO 1

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl