Eugenie Bouchard met haar date John
NOS SportAangepast

Bouchard houdt woord en scoort een date

Eugenie Bouchard is een vrouw van haar woord. De Canadese tennisster verloor onlangs een weddenschap op Twitter met een fan, die daarmee een date met de 22-jarige blondine won. Woensdagavond was het zover.

Bouchard was overtuigd van haar zaak: Atlanta Falcons stond in de Super Bowl flink voor op New England Patriots en kon de winst eigenlijk niet ontgaan. John uit Chicago dacht daar anders over. Hij daagde de Canadese op Twitter uit met hem op een date te gaan als de Patriots alsnog zouden winnen. En zij accepteerde.

De rest laat zich raden: aan de hand van de legendarische quarterback Tom Brady knokten de Patriots zich naar een historische zege en Bouchard moest met de billen bloot. "Lesje geleerd. Wed nooit tegen Tom Brady", schreef de populaire tennisster na afloop op Twitter.

Woensdag loste ze haar belofte in en zat ze samen met de dolgelukkige John langs de lijn bij de NBA-wedstrijd tussen Brooklyn Nets en Milwaukee Bucks. Uiteraard werd ook het bewijs op Twitter de wereld ingeslingerd. En de twee leken het prima naar hun zin te hebben.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl