Casemiro en Cristiano Ronaldo zijn blij met mooiste goal van de wedstrijd, de 3-1.

Real Madrid zet bliksemstart van Napoli snel recht

Ondanks een snelle achterstand heeft Real Madrid een uitstekende uitgangspositie voor de return tegen Napoli in de tweede ronde van de Champions League. Real won in het eigen Bernabéu met 3-1.

Na de eerste kans voor Real-aanvaller Karim Benzema, was het aan de andere kant in de achtste minuut wel raak. Lorenzo Insigne mikte slim in de juiste hoek van een behoorlijke afstand.

Real vecht terug

De Spaanse druk werd steeds groter en de 1-1 moest wel vallen. Uit een juweel van een voorzet van Dani Carvajal kopte Benzema raak. Na de rust was het snel beslist. Toni Kroos schoof de 2-1 binnen. De mooiste treffer was de 3-1 van Casemiro, die van net buiten de zestienmeter prachtig de bal in het doel volleyde. Alle doelpunten vielen binnen een uur spelen.

Napoli gaf niet op, kreeg kansen en Dries Mertens had de 3-2 op zijn schoen, maar hij joeg de bal over.

7 maart treffen beide ploegen elkaar weer in Napels.

Lorenzo Insigne in extase na de 0-1 bij Real