NOS VoetbalAangepast

De sport van woensdag bij de NOS

Arjen Robben komt vanavond met Bayern München in actie tegen Arsenal in de achtste finales van de Champions League. Het andere duel is dat tussen Real Madrid en Napoli.

De wedstrijd van Bayern is live te volgen in Langs de Lijn En Omstreken en in Nieuwsuur (22.40 uur, NPO 2) zenden we een samenvatting uit. Beide duels zijn ook te volgen in het liveblog op NOS.nl.

Peter Bosz op een persconferentie eind vorig jaar

Verder zijn we bij de persconferenties van AZ en Ajax. Beide clubs spelen morgen in de tweede ronde van de Europa League. AZ neemt het in eigen huis op tegen Olympique Lyon, Ajax speelt in Polen tegen Legia Warschau.

Tennis in Rotterdam

Op het ABN Amro-toernooi heeft Robin Haase wederom een rustdag, hij komt morgen weer in actie. Op NOS.nl is vanaf 19.30 de wedstrijd tussen Alexander Zverev en Dominic Thiem te zien.

In Nieuwsuur is een reportage te zien over de invloed van een jaar toptennis op het menselijk lichaam.

In Langs de Lijn en Omstreken op NPO Radio 1 is acteur, regisseur en PSV-supporter Frank Lammers te gast. Lammers regisseert in september een musical over zijn favoriete club. Hij laat ook zijn licht schijnen over de Champions League-wedstrijden van vanavond.

De sport van woensdag bij de NOS

Tijd Programma Medium
13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
18.45 uur Sportjournaal NOS.nl en NPO 1
19.30 uur ABN Amro WTT: Alexander Zverev-Dominic Thiem NOS.nl
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl