Frank de Boer
NOS VoetbalAangepast

De Boer wil pas in de zomer weer aan de slag

Frank de Boer wil pas in de zomer weer aan de slag als trainer. Dat heeft de oud-international laten weten in een interview met Hayters Teamwork. De Boer werd op 1 november 2016 ontslagen als coach van Internazionale en zit sindsdien zonder club.

De Boer is nog niet klaar voor een nieuwe uitdaging. "Ik neem nog een kleine pauze. Ik wil proberen om in juni weer op het veld te staan. Ik begin niet halverwege het seizoen bij een club, omdat dat altijd moeilijk is. Natuurlijk kun je dat wel doen, maar de kans op mislukking is dan veel groter. Dus hopelijk kan ik volgend seizoen weer beginnen."

De Boer: proberen om in juni weer op het veld te staan

De Boer tekende begin augustus een driejarig contract in Milaan nadat hij na vijf jaar was vertrokken bij Ajax. Het lukte hem niet om het elftal naar zijn hand te zetten. Half september won Inter wel met 2-1 van Juventus en leek het de goede kant op te gaan. Maar van de laatste zeven officiële wedstrijden werden er vijf verloren.

Na het ontslag van Frank de Boer is het bepaald niet minder gegaan met Internazionale. De blauw-zwarte Milanezen pakten de punten en staan nu op de vierde plaats in de Serie A.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl