Robin Haase, vorig jaar op het ABN Amro-toernooi
NOS SportAangepast

De sport van maandag bij de NOS

Het ABN Amro World Tennis Tournament gaat vandaag van start. Op de openingsdag van het grootste tennistoernooi van Nederland komt Robin Haase in actie. Zijn partij tegen de Duitser Florian Mayer is live te zien op NOS.nl.

Haase speelt de tweede partij van de dag. De eerste wedstrijd begint om 12.30 uur. 's Avonds om 19.30 uur is ook de wedstrijd van Tomas Berdych, die het opneemt tegen de Roemeen Marius Copil, te volgen via een livestream op NOS.nl.

De hele week zenden we de wedstrijden van de Nederlandse deelnemers - naast Haase doet ook Tallon Griekspoor mee - live uit op NOS.nl. Ook van de avondpartijen die om 19.30 uur beginnen doen we dagelijks rechtstreeks verslag op onze site.

Sportforum

Afgelopen weekend was het vooral schaatsen wat de klok sloeg: op de WK afstanden liet onder anderen Sven Kramer zich van zijn allerbeste kant zien. In het Sportforum op NPO Radio 1 zal Renate Groenewold haar licht laten schijnen over de prestaties van de Nederlandse afvaardiging.

Ook Evert ten Napel en Jan Roelfs schuiven aan om de laatste ontwikkelingen te bespreken en vooruit te blikken op de komende sportweek.

De uitzendingen van maandag 13 februari

Tijd Programma Medium
13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
14.00 uur (ongeveer) ABN Amro WTT: Haase-Mayer NOS.nl
18.45 uur Sportjournaal NOS.nl en NPO 1
19.30 uur ABN Amro WTT: Berdych-Donskoj NOS.nl
21.30 uur Langs de Lijn En Omstreken (Sportforum) NPO Radio 1
22.40 uur Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl