Gonzalo Higuaín

Flets Juventus wint dankzij bevliegingen Higuaín

Koploper Juventus heeft zijn voorsprong in de Serie A op AS Roma op zeven punten gehouden door zondagavond met 2-0 te winnen bij Cagliari. Roma won eerder op de dag met dezelfde cijfers bij Crotone.

Beide goals van Juventus werden gemaakt door Gonzalo Higuaín. De Argentijn oogde, net als heel Juventus, lange tijd flets, maar had vlak voor rust toch een van zijn bevliegingen. Uit het niets scoorde hij met een stiftje. Vlak na rust was Higuaín opnieuw trefzeker.

Topscorers

In totaal heeft Higuaín nu achttien goals gemaakt in de competitie, een minder dan Edin Džeko. De Bosniër van Roma was een keer trefzeker tegen Crotone.

Edin Dzeko

Dzeko miste in de eerste helft nog een penalty en raakte ook nog de lat., Na de openingsgoal van Radja Nainggolan in de 40ste minuut vond Dzeko van dichtbij uiteindelijk toch nog het net in de 77ste minuut.

Basisplaats Letschert

Timo Letschert kon zondag maar kort genieten van zijn basisplaats bij Sassuolo. De verdediger werd in de thuiswedstrijd tegen Chievo al binnen drie minuten met rood van van het veld gestuurd vanwege het neerhalen van een doorgebroken speler. Met tien man moest Sassuolo een nederlaag incasseren: 1-3.