VVV-Venlo viert de 6-0 van Danny Post

Zevenklapper VVV-Venlo tegen Helmond Sport

VVV-Venlo heeft zich hersteld van de uitglijder bij Jong PSV. Helmond Sport, waarvan in september nog werd verloren, werd in De Koel met 7-0 opgerold.

Na een schot op de paal van Jerold Promes en een bal naast van Nils Röseler profiteerde Vito van Crooy al na vijf minuten van een slordige terugspeelbal. Joey Sleegers en Promes voerden na rust de score op, waarna ook Ralf Seuntjens, Clint Leemens, Danny Post en Gedion Zelalem nog aan klantenbinding deden.

NAC toch ten onder

NAC Breda stond tegen RKC Waalwijk al na drie minuten met tien man na een rode kaart voor aanvaller Danny Verbeek. Kenny Anderson opende daarna namens RKC de score, maar NAC kwam terug Cyriel Dessers.

Moussa Sanoh zette RKC weer op voorsprong en NAC toonde weer veerkracht door een doelpunt van Jari Oosterwijk. Daan Rienstra schonk RKC toch de zege: 2-3.

Tom Boere zorgde voor beide treffers van FC Oss tegen FC Eindhoven (1-2) en staat na 25 duels op 26 treffers.