Jan Smeekens tijdens de KPN NK sprint
NOS SportAangepast

De sport van vrijdag bij de NOS

De sport van vrijdag begint al vroeg met de WK afstanden in Gangneung. Vanaf 09.30 uur komen de sprinters in actie op de 500 meter, te beginnen met de vrouwen, en om 10.00 uur de mannen.

Alle wedstrijden zijn live te zien via NOS.nl en NPO 1. Vanmiddag om 16.05 uur zijn op NOS.nl en NPO 1 de samenvattingen te zien.

Na het sprintgeweld staat de strijd om de wereldtitels op de ploegenachtervolging op de rol. Om 11.00 uur de vrouwen, om 11.58 de mannen.

  • NOS
    WK afstanden 2017: programma vrijdag
  • NOS
    WK afstanden 2017: programma zaterdag
  • NOS
    WK afstanden 2017: programma zondag

In het Sportjournaal en in Nieuwsuur wordt vooruitgeblikt op het drukke sportweekend. Zaterdag en zondag spelen de Nederlandse tennissters in de Fed Cup en rijden de Nederlandse shorttrackers weer wereldbekerwedstrijden. Beide selecties doen dat in Minsk.

Eredivisie

Er wordt ook vooruit gekeken naar de eredivisieduels sc Heerenveen-AZ en PSV-FC Utrecht. Bij Heerenveen-AZ gaat de aandacht uit naar de veelscorende Iraniërs in de beide selecties . Wat zijn de overeenkomsten en verschillen tussen Alireza Jahanbakhsh (AZ) en Reza Ghoohannejhad (Heerenveen).

Bij PSV wordt Bart Ramselaar aan de tand gevoeld. De middenvelder, inmiddels een vaste waarde bij de Eindhovenaren, speelde vorig seizoen voor FC Utrecht.

Programma en stand eredivisie

In de eredivisie staat vanavond het duel PEC Zwolle-NEC op het programma. De wedstrijd, die om 20.00 uur begint, kan worden gevolgd via een liveblog op NOS.nl en Teletekstpagina 820. De samenvatting van het duel is te zien om 22.38 uur op NOS.nl en NPO 1.

Maxim in Almelo

De NOS Playercam was deze week in handen van Osama Rashid, middenvelder bij Santa Clara in Portugal. Maxim Hartman is deze keer op bezoek geweest bij Mike te Wierik van Heracles Almelo.

Programma's vrijdag

TijdProgrammaMedium
09.18 uurWK afstandenNOS.nl en NPO 1
13.10 uurLunchjournaalNPO 1
16.05 uurStudio Sport Extra: WK afstandenNOS.nl en NPO 1
18.45 uurSportjournaalNOS.nl en NPO 1
20.30 uurLangs de Lijn En OmstrekenNPO Radio 1
22.18 uurStudio Sport EredivisieNOS.nl en NPO 1
22.40 uurNieuwsuurNOS.nl en NPO 1

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl