Ralf Seuntjens (l), die de winnende maakte, viert hier met zijn teamgenoten de 1-0

Koploper VVV beslist Jupiler League-topper in blessuretijd

Koploper VVV-Venlo heeft de topper in de Jupiler League tegen MVV Maastricht gewonnen. Ralf Seuntjens besliste het duel met de nummer drie diep in blessuretijd: 2-1.

Het was een weinig verheffende eerste helft in stadion De Koel. VVV probeerde er voor eigen publiek wel het beste van te maken. Na een kwartier kwam de ploeg ook op voorsprong.

Seuntjens verlengde de bal met zijn hoofd, waarna Opoku simpel kon scoren. Na rust kwam MVV beter in zijn spel en via Ippel (droge schuiver) viel de 1-1.

Daar leek het bij te blijven, maar in de 92ste minuut maakte Seuntjens alsnog de winnende. In Maastricht won VVV eerder dit seizoen ook al met 2-1 dankzij een goal in blessuretijd.