Bob de Vries op kop tijdens de eerste marathon van 2013, toen ook in Noordlaren
NOS SportAangepast

De sport van woensdag bij de NOS

Noordlaren. Dat is de plaats waar het vandaag gaat gebeuren voor de schaatsers: de eerste marathon op natuurijs van het seizoen staat op het menu en de NOS is erbij.

Het startschot is om 10.00 uur voor de vrouwen. Een uur later gaan de mannen het ijs op. Beide wedstrijden zijn van begin tot eind live te volgen op NOS.nl. De ontknoping is ook op onze Facebook-pagina te zien.

Een samenvatting van de gebeurtenissen op het ijs is zowel te zien in het Journaal om 13.00 uur als in het Sportjournaal van 18.45 uur. Daarin zijn ook de beelden van de tennispartij tussen Roger Federer en Noah Rubin in de tweede ronde van de Australian Open te bekijken.

Bekerfinale ijshockey op de radio

In Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1 zijn flitsen te horen van de bekerfinale ijshockey tussen UNIS Flyers Heerenveen en Laco Eaters Limburg.

En om in de buurt van het ijs te blijven: tussen 21.00 uur en 22.00 uur is bobsleeër Jeroen Piek te gast. Na een hele donkere periode met een depressie schijnt de zon inmiddels weer voor Piek en hoopt hij via een crowdfundingsactie zijn olympische droom na te jagen.

Sport van woensdag 18 januari

Tijdstip Programma Medium
10.00 uur Eerste marathon op natuurijs NOS.nl
13.10 uur Lunchjournaal NPO 1 en NOS.nl
18.45 uur Sportjournaal NOP 1 en NOS.nl
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Nieuwsuur NPO 1 en NOS.nl

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl