NOS VoetbalAangepast

Tottenham wint eenvoudig, maar verliest Vertonghen

Tottenham Hotspur mag zich in ieder geval een dag lang de nummer twee van Engeland noemen. Mede dankzij drie goals van Kane versloegen de Spurs kinderlijk eenvoudig West Bromwich Albion: 4-0.

Harry Kane wordt besprongen door Dele Alli na zijn treffer tegen West Bromwich Albion.

Na ruim tien minuten brak Kane de ban met een geplaatst schot in de kruising. De assist bij de 1-0 kwam van Christian Eriksen, die een kwartiertje later ook een groot aandeel in de 2-0 had. De Deen schoot op doel, waarna Gareth McAuley de bal van richting veranderde en doelman Ben Foster kansloos liet.

Na rust ging Tottenham vrolijk verder. Na knullig balverlies van McAuley bediende Kyle Walker Kane voor de 3-0. De mooiste was Kane's vierde, waarbij hij simpel raak schoot na een prachtig lobje van Dele Alli.

Vertonghen geblesseerd

Voor Jan Vertonghen liep de wedstrijd op White Hart Lane uit in een deceptie. De Belgische verdediger verstapte zich en viel uit met naar het zich laat aanzien ernstige blessure.

Vincent Janssen maakte geen deel uit van de wedstrijdselectie bij Tottenham: de voormalig topscorer van AZ zat op de tribune.

Jan Vertonghen verbijt de pijn

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl