Sven Kramer
NOS SportAangepast

De sport van zondag bij de NOS

Het hoogtepunt van deze zondag is zonder twijfel de ontknoping bij de EK allround (m) en de EK sprint (v). Bij beide toernooien in Heerenveen is er kans op eremetaal voor Nederlanders.

Sven Kramer heeft bij de EK allround een voorsprong van 0,75 seconden op concurrent Jan Blokhuijsen. Voor de mannen staan de 1.500 meter en de 10.000 meter nog op het programma.

EK allround: 5.000 meter (m)

Bij de EK sprint voor vrouwen ligt alles nog open. Marrit Leenstra en Jorien ter Mors, respectievelijk derde en vierde, hebben zicht op het podium, waar de Tsjechische Karolina Erbanova (eerste) en de Russische Olga Fatkoelina voor het Nederlandse tweetal staan.

De ontknoping van beide toernooien is vanaf 13.10 uur live te volgen op NPO 1 en NOS.nl. Vanaf 14.00 uur kunt u ook overschakelen naar de radio, waar Langs de Lijn op NPO Radio 1 de wedstrijden volgt.

EK allround & sprint: programma zondag 8 januari

Maar er is meer. In onze Studio Sport-uitzending van 19.00 uur zijn we bij de halve marathon van Egmond, hebben we een samenvatting van de NBA-wedstrijd Toronto Raptors-Chicago Bulls en zijn we bij de NK veldrijden in Sint-Michielsgestel.

Ook nemen we een kijkje in het trainingskamp van Feyenoord in Marbella en hebben we beelden van de NK shorttrack in Amsterdam.

Uitzendingen zondag

Tijd Programma Medium
13.10 uur EK sprint en EK allround NOS.nl en NPO 1
14.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
19.00 uur Studio Sport NOS.nl en NPO 1
22.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
23.30 uur ATS: : Hein Vergeer, tragiek van een groot kampioen NOS.nl en NPO 1

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl