NOS SportAangepast

De sport van vrijdag bij de NOS

  • NOS
    EK allround & sprint: programma vrijdag 6 januari
  • NOS
    EK allround & sprint: programma zaterdag 7 januari
  • NOS
    EK allround & sprint: programma zondag 8 januari

Worden Sven Kramer en Ireen Wüst de Europese allroundkampioenen? Gaan Kjeld Nuis en Jorien ter Mors aan de haal met de Europese titel op de sprint? We komen het allemaal dit weekeinde te weten, want in Heerenveen worden de EK allround en de EK sprint verreden. De kans dat het een Nederlands feestje wordt, is zeker aanwezig.

Vanmiddag beginnen de toernooien en de wedstrijden zijn van de eerste tot de laatste minuut te zien op NOS.nl. Op NPO 1 kan tot 19.52 uur gekeken worden, daarna komen de beelden via NPO 3. Ook Langs de Lijn op NPO Radio 1 staat in het teken van de titeltoernooien.

'Leuk, die combinatie sprint en allround'

In Nieuwsuur is een reportage over Feyenoord, dat de winterstop doorbrengt in de Spaanse zon. In Marbella vertellen trainer Giovanni van Bronckhorst en aanvaller Dirk Kuijt wat er moet gebeuren om de Rotterdammers aan het einde van het seizoen op de Coolsingel te zien met de kampioensschaal.

Vanmiddag kan ook nog eens teruggekeken worden naar de successen tijdens de Olympische Spelen van Rio de Janeiro: om 16.00 uur op NOS.nl en NPO 1.

Programma's vrijdag

TijdProgrammaMedium
13.10 uurLunchjournaalNPO 1
16.20 uurHerhaling olympisch jaaroverzichtNOS.nl en NPO 1
18.20 uurStudio Sport EK allround/EK sprintNOS.nl en NPO 1
18.30 uurLangs de LijnNPO Radio 1
22.30 uurNieuwsuurNPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl