Langs de Lijn 50 jaar
NOS SportAangepast

De sport van Nieuwjaarsdag bij de NOS

Het is 1 januari en dat betekent dat Langs de Lijn jarig is. Het radioprogramma viert vandaag zijn vijftigste verjaardag en doet dat, van 14.00 uur tot 19.00 uur, met een jubileumuitzending.

Presentator Robbert Meeder gaat langs bij een aantal oud-medewerkers, onder wie Kees Jansma en Jack van Gelder. Er schuiven ook oud-presentatoren aan bij Henry Schut in de studio.

Garmisch-Partenkirchen

Het nieuwe jaar wordt traditiegetrouw ingeluid met skispringen. In Garmisch-Partenkirchen staat de tweede wedstrijd van de Vierschansentoernee op het programma.

Beide sprongen worden vanaf 14.00 uur live uitgezonden op NPO 1. Tevens is er in de middaguitzending aandacht voor marathonschaatsen: in Thialf worden de nationale titels verdeeld.

Garmisch-Partenkirchen

Olympisch overzicht

Om 19.00 uur, een vertrouwd tijdstip op de zondagavond, blikken we terug op het olympische jaar. Alle hoogte- en dieptepunten van de Olympische Spelen in Rio de Janeiro passeren de revue.

Later op de avond is er de mogelijkheid om de Elfstedentocht van 1997 te herbeleven. In 'Andere Tijden Sport; 6 Helden, 1 Winnaar' de Tocht der Tochten die twintig jaar geleden werd gewonnen door Henk Angenent.

Nieuwjaarsdag 2017: Andere Tijden Sport

Uitzendingen 1 januari

13.52 uur Studio Sport: skispringen NOS.nl en NPO 1
14.00 uur Jubileumuitzending Langs de Lijn NPO Radio 1
16.10 uur Studio Sport: marathonschaatsen NOS.nl en NPO 1
19.00 uur Olympisch jaaroverzicht NOS.nl en NPO 1
23.15 uur Andere Tijden Sport NOS.nl en NPO 1

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl