NOS NieuwsAangepast

Kassières en klanten geschokt door gewapende overval supermarkt

Supermarkt gesloten na gewapende overval tijdens openingstijd

Twee gewapende mannen hebben rond 18.30 uur een Albert Heijn in Breda overvallen. Ze hadden een pistool en een mes bij zich. Volgens Omroep Brabant was het heel druk in de winkel tijdens de overval en zijn medewerkers en klanten erg geschrokken. Niemand raakte gewond. De politie is op zoek naar de daders.

De twee droegen zwarte kleren en hadden hun gezicht bedekt. De overvallers bedreigden de kassamedewerkers, die op dat moment klanten aan het helpen waren. Zij moesten tijdens de overval op hun plek blijven zitten. De daders zijn er met geld uit de kassa's vandoor gegaan.

De supermarkt is na de overval gesloten. Volgens de politie waren de medewerkers "hevig geëmotioneerd".

Ook in Hellevoetsluis is een supermarkt overvallen. Een kassamedewerker werd bedreigd met een op een vuurwapen lijkend voorwerp. De dader is er met een onbekende buit vandoor gegaan.

In Boxmeer heeft een man vanavond geprobeerd een supermarkt te overvallen, maar dat mislukte. De man kwam vlak voor sluitingstijd de winkel binnen. Hij liep met een mes op een van de kassa's af en eiste dat die werd opengemaakt. Toen de kassière dat weigerde, koos de dader eieren voor zijn geld en ging hij weer weg.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl