Tobias Harris (l) in duel met Iman Shumpert

Pistons profiteren van ontbreken LeBron James, buzzer beater Nets

Detroit Pistons heeft in de NBA geprofiteerd van het ontbreken van LeBron James bij tegenstander Cleveland Cavaliers. James werd rust gegund nadat hij een dag eerder veertig minuten had gespeeld tegen Golden State Warriors. En dat kwam de Cavaliers duur te staan: 106-90.

De Pistons maakten een einde aan een reeks van vijf nederlagen. Tobias Harris was met 21 punten topschutter aan de kant van de thuisploeg, Andre Drummond was in 29 minuten goed voor zeventien rebounds.

Irving en Love

Bij Cleveland Cavaliers maakten Kyrie Irving en Kevin Love wel hun opwachting, maar dat duo kon niet voorkomen dat Detroit Pistons laat in het tweede kwart al een voorsprong van veertien punten te pakken had.

J. R. Smith ontbrak in de defensie bij Cleveland; hij is tot eind maart uit de roulatie met een gebroken duim. Zijn ploeg blijft koploper in het oosten.

Buzzer beater

Randy Foye bezorgde Brooklyn Nets op de valreep een zege op Charlotte Hornets. Met nog 2,3 seconde op de klok legde Foye aan voor een driepunter. De stand was op dat moment 117-118, maar omdat het schot van Foye tijdens de buzzer (een signaal waarmee wordt aangegeven dat de wedstrijd afgelopen is) succesvol was, was de zwaarbevochten overwinning een feit: 120-118.