De woning aan de Continentenlaan in Veendam
In samenwerking met
RTV Noord
NOS Nieuws

Dode en twee gewonden na incident in woning in Veendam

In een woning in Veendam zijn een dode en een gewonde gevallen. De overledene was de 48-jarige bewoonster van het huis aan de Continentenlaan. Ze is in het ziekenhuis aan haar verwondingen bezweken. Haar vriend is gewond naar het ziekenhuis gebracht. Een agent raakte lichtgewond bij het inslaan van een ruit van de woning.

De politie werd vanochtend geïnformeerd dat er twee gewonden in het huis lagen. Of sprake is van een misdrijf of een ongeval, is niet duidelijk. Bronnen melden aan RTV Noord dat buren de politie belden omdat er ruzie zou zijn in de woning. De politie wil dat niet bevestigen.

De gewonde man is een 51-jarige Amsterdammer. Hij is de vriend van de dode vrouw en ligt nog in het ziekenhuis. Hulpverleners probeerden de bewoonster onderweg naar het ziekenhuis tevergeefs te reanimeren.

Agent lichtgewond

Agenten hebben bij de politie-inval vanmorgen de voordeur geforceerd en een ruit ingeslagen. Een agent raakte door glassplinters lichtgewond en is behandeld in een huisartsenpost.

De straat werd na de melding om 11.30 uur afgezet voor politie-onderzoek. Er waren meerdere ambulances en politie-eenheden aanwezig. Ook was er een traumahelikopter ter plaatse.

Advertentie via Ster.nl