Ronald Koeman baalt tijdens de wedstrijd met Watford

Weer geen winst voor Koemans Everton

Everton-trainer Ronald Koeman verkeert voorlopig in zwaar weer na weer een nederlaag. Op bezoek bij Watford werd het 3-2 voor de thuisploeg. Everton heeft nu vijf wedstrijden op rij niet gewonnen en pakte maar één keer de volle buit in de laatste elf duels.

Everton was na 17 minuten aan de leiding gekomen door een doelpunt van Belgisch international Romelu Lukaku. Stefano Okaka Chuka passeerde twintig minuten later op aangeven van Nordin Amrabat doelman Maarten Stekelenburg, waarna Watford via Sebastian Prödl en nogmaals Okaka Chuka na rust wegliep naar 3-1.

Lukaku maakte het kort voor tijd nog even spannend, maar verder dan 3-2 kwamen de 'Toffees' niet. Bij Watford kwam verdediger Daryl Janmaat na ruim een uur in het veld.