NOS SportAangepast

De sport van zaterdag bij de NOS

Met zwemmen, shorttrack, langebaanschaatsen, handbal en voetbal is het een drukke sportdag bij de NOS. Op NOS.nl is de eerste wereldbeker in het vernieuwde Thialf te zien vanaf 14.30 uur. Zowel de mannen als de vrouwen rijden de 1.500 meter, de teamsprint en de massastart. Op NPO 1 begint de extra uitzending van Studio Sport om 15.55 uur.

Ook zijn er in die uitzending samenvattingen te zien van de wereldbeker shorttrack in Shanghai en de WK kortebaanzwemmen in Windsor (Canada).

Het is voor iedereen nog even wennen in het nieuwe Thialf

De handbalvrouwen spelen op het EK tegen gastland Zweden. De handbalsters spelen in een tussenronde nog drie wedstrijden, waarvan de partij tegen Zweden vanavond de eerste is. In die groep van zes moet Oranje bij de eerste twee eindigen om de halve finales te bereiken. De wedstrijd begint om 18.30 uur.

Een samenvatting van de wedstrijd is te zien in de late uitzending van Studio Sport om 23.37 uur op NPO 1. De handbalsters zijn live te volgen in Langs de Lijn op NPO Radio 1. In die uitzending ook een bijdrage uit Oberhausen waar vanavond de kickboksers Rico Verhoeven en Badr Hari oog in oog staan.

De Duitse handbalvrouwen hebben handen en voeten nodig om Danick Snelder te stuiten.

Speelronde 16 in eredivisie

Om half zeven spelen NEC en ADO Den Haag de eerste van vier eredivisiewedstrijden van vandaag. Om kwart voor acht beginnen de duels van PSV-Go Ahead Eagles en sc Heerenveen-Excelsior. De laatste wedstrijd van de dag is PEC Zwolle-Willem II (20.45 uur).

Het programma en de stand

De sportuitzendingen van zaterdag bij de NOS

Tijd Programma Medium
14.30 uur WB schaatsen Heerenveen NOS.nl 
15.55 uur Studio Sport Extra: schaatsen NOS.nl en NPO 1
18.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
18.50 uur Sportjournaal NOS.nl en NPO 1
22.40 uur Studio Sport Eredivisie NOS.nl en NPO 1
23.37 uur Studio Sport NOS.nl en NPO 1

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl