De commissie McLaren presenteert vandaag zijn tweede rapport
NOS SportAangepast

De sport van vrijdag bij de NOS

Rond de klok van 12.15 uur presenteert Richard McLaren het tweede rapport over de dopingmisstanden in Rusland. De presentatie is live te zien op NOS.nl.

Het eerste rapport leverde een golf van verontwaardiging op en zorgde dat een groot deel van de Russische sporters werd geweerd van de Olympische en Paralympische Spelen in Rio de Janeiro.

NOS.nl, het Sportjournaal (18.45 uur, NPO 1), Nieuwsuur (22.00 uur, NPO 2) en Langs de Lijn En Omstreken (20.30 uur, NPO Radio 1) volgen de presentatie op de voet.

Naast al het dopinggeweld is er ook aandacht voor schaatsen en voetbal. In Heerenveen begint het vierde wereldbekerweekend. De dag begint om 16.50 uur met de 500 meter voor vrouwen. Daarna volgt de 500 meter voor mannen en de ploegenachtervolging voor vrouwen en mannen.

Alle wedstrijden zijn vanaf de eerste tot de laatste minuut te zien op NOS.nl. Studio Sport heeft vanaf 16.45 uur een extra uitzending die in het teken staat van het schaatsen.

Het is voor iedereen nog even wennen in het nieuwe Thialf

Eredivisie

In de eredivisie wordt een start gemaakt met de zestiende speelronde. FC Groningen ontvangt in eigen huis Roda JC. De wedstrijd kan gevolgd worden via de liveblog op NOS.nl.

Om 22.30 uur is op NPO 1 de samenvatting van het duel te zien. Dan is ook te zien hoe Maxim Hartman NEC-trainer Peter Hyballa aan de tand voelt. De playercam is deze week bij Bart van Hintum, die afgelopen zomer PEC Zwolle verruilde voor een avontuur bij Gaziantepspor in Turkije.

Programma en stand eredivisie

Uitzendingen

TijdProgrammaMedium
12.15 uurPersconferentie WADANOS.nl
16.45 uurStudio Sport Extra: WB HeerenveenNOS.nl en NPO 1
18.45 uurSportjournaalNOS.nl en NPO 1
19.30 uurLiveblog eredivisieNOS.nl
20.30 uurLangs de Lijn En OmstrekenNPO Radio 1
22.00 uurNieuwsuurNPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl