Zeljko Petrovic
NOS VoetbalAangepast

'ADO-directeur vertelde ons dat betalen salaris geen probleem is'

ADO Den Haag verkeert in zwaar weer, zowel sportief als financieel. FC Utrecht strooide extra zout in de wonden door met 2-0 te winnen in de Hofstad. Trainer Zeljko Petrovic en aanvoerder Tom Beugelsdijk houden niettemin vertrouwen in een goede afloop. Op beide vlakken.

"Ik ben hier aangesteld om het elftal te trainen en ik kan me niet bemoeien met andere dingen", aldus Petrovic, die zijn ploeg na een sterke competitiestart terugvindt op de vijftiende plaats.

De vraag rijst of de financiële perikelen hun weerslag hebben op het elftal. "Als je de eerste helft bekijkt, denk je: het heeft invloed. Maar als je de tweede helft bekijkt, denk je: het heeft geen invloed", houdt Petrovic zich op de vlakte.

Petrovic: ik ben altijd strijdbaar en positief

Volgens Kees Jansma, journalist en commissaris van de Haagse club, staat ADO op omvallen, maar de coach blijft volhouden dat de spelers zich geen zorgen hoeven te maken. "Mattijs, onze directeur, is bij ons geweest en heeft met onze spelers gesproken. Het betalen van het salaris is geen probleem en we hebben er vertrouwen in dat dit wordt opgelost."

"Als ik hier met een hangend hoofd ga lopen, dan houdt het op. Ik kan niet ontkennen dat het lastig is, maar ik ben een positief ingesteld mens."

Beugelsdijk

Tom Beugelsdijk beleefde een vervelende middag. Hij zag twee overtredingen bestraft worden met een gele kaart en moest het veld een kwartier voor tijd al verlaten.

Over de financiële malaise laat de captain niet te veel los. "Wij moeten zorgen dat het eerst sportief beter gaat. Dan komt er ook weer een stukje rust. De supporters willen ook punten zien."

Beugelsdijk: als fluitje gaat vergeten we de problemen

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl