Onderzoek van de politie in Nunspeet
NOS Nieuws

Nog veel onduidelijk over ontvoering man Nunspeet

De politie gaat vandaag verder met het horen van de man die gisteren na een ontvoering in Nunspeet ineens weer terecht was. Het is nog onduidelijk wat er zich heeft afgespeeld en door wie de man is meegenomen.

De man van 53 uit Doornspijk werd gisterochtend door onbekende mannen ontvoerd. Op YouTube-beelden is te zien hoe gemaskerde mensen de man uit zijn auto halen en in een BMW zetten. Rond 21.00 uur gisteravond kwam hij weer aan bij zijn woning, waar de politie op dat moment ook aanwezig was.

De politie heeft nog geen idee wat er precies is gebeurd, laat een woordvoerder weten. "Het horen van meneer is gisteravond pas begonnen en ook voor hem zal het een zeer enerverende dag zijn geweest, dus we zijn niet de hele nacht doorgegaan." De politie praat vandaag met hem verder. "Dan hopen we snel wat meer duidelijkheid te krijgen over wat er nou precies gebeurd is en door wie hij meegenomen is."

De politie gaat niet uit van een grap. "Het beeld is absoluut nog steeds dat we hier te maken hebben met een serieuze ontvoering."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl