Dennis Kaars
NOS VoetbalAangepast

Amateurspeler Kaars mag blijven dromen van Het Kasteel

Dennis Kaars van amateurclub De Dijk uit Amsterdam mag blijven hopen op een profcontract bij Sparta Rotterdam. De spits heeft van de Rotterdammers te horen gekregen dat hij tot de winterstop twee keer per week mag blijven meetrainen met het eerste elftal van Sparta.

De 28-jarige Kaars liep vorige week stage in Rotterdam en heeft voldoende indruk gemaakt om zijn verblijf te verlengen. Hij werd door trainer Alex Pastoor op de hoogte gebracht van het goede nieuws. "Hij zei: we zijn verliefd op elkaar. Nu moeten we zien of we van elkaar gaan houden."

Optimisme

De Monnickendammer komt nu nog uit in de derde divisie, het vierde niveau van Nederland. Daar is hij de onbetwiste topscorer; in dertien wedstrijden maakte Kaars al twintig treffers. De afgelopen jaren liet Kaars zich regelmatig gelden als doelpuntenmachine en vele amateurclubs hadden interesse in zijn diensten, maar Kaars bleef De Dijk trouw.

Van een officiële aanbieding vanuit Rotterdam is het dus nog niet gekomen, maar volgens Kaars zal Sparta spoedig contact opnemen met zijn huidige club De Dijk over een eventuele transfersom. "Ik ga ervan uit dat er iets moois gaat gebeuren deze winterstop", is de spits optimistisch.

Dennis Kaars (l) kampioen met De Dijk in de zomer van 2016

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl