Bart Ramselaar viert zijn goal tegen Sparta
NOS VoetbalAangepast

Ramselaar: ooit een belletje uit Spanje is het doel

Anderhalf jaar geleden debuteerde hij voor FC Utrecht in de eredivisie en werd hij nog door zijn vader opgehaald bij de Galgenwaard. Nu speelt hij voor PSV in de Champions League, debuteerde hij in Oranje en rijdt hij in een mooie auto. Er is wat veranderd voor Bart Ramselaar.

Ramselaar ziet zichzelf nog zitten tijdens de WK-finale van 2010, thuis op de bank met zijn familie en vrienden. Bij Oranje speelde Ramselaar afgelopen zondag tegen Luxemburg samen met de sterren van die tijd, met Arjen Robben, Wesley Sneijder en Maarten Stekelenburg.

Ramselaar: apart om in zelfde team als Robben te spelen

“Nooit gedacht dat zij mijn teamgenoten zouden worden", aldus Ramselaar. "Het moment dat ik bij Oranje binnenliep, voelde ik een soort van spanning. Apart dat je je daar mag melden en dat je hetzelfde bent als zij. Daarna ging ik pas beseffen hoe mooi het is."

Oranje was een droom die werkelijkheid werd. Nu is het tijd voor zijn volgende dromen. "Een prijs pakken met PSV zou fantastisch zijn", zegt Ramselaar. Een andere toekomstdroom is Spanje. Ramselaar kijkt graag naar spelers als Andrés Iniesta, Sergio Busquets en Isco. Hij is fan van FC Barcelona.

Ramselaar: ooit een belletje uit Spanje is het doel

"Het spel van Barcelona is fantastisch om te zien", aldus Ramselaar. "Hoe Iniesta en Busquets spelen, lijkt simpel, maar het is het hoogste niveau van de wereld. Isco is sterk aan de bal, creatief met zijn dribbels en acties. Daar kijk ik ook graag naar."

Ligt de toekomst van Ramselaar ook in Spanje? Samenspelen met Iniesta, Busquets of Isco? "Ooit een belletje uit Spanje is wel het doel", besluit Ramselaar met een glimlach.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl