NOS NieuwsAangepast

Je komt niet elke dag Hillary Clinton tegen in het bos

Frisse lucht, even het verstand op nul: een stukje wandelen door het bos kan heel rustgevend werken. Zeker als je net de Amerikaanse presidentsverkiezingen verloren hebt.

De Amerikaanse Margot Gerster was met haar kinderen aan het wandelen door het bos bij Chappaqua toen ze opeens twee bekenden tegenkwam: ook Hillary en Bill Cinton gingen een blokje om, met hun honden.

Gerster plaatste een foto op Facebook, die inmiddels al 100.000 keer geliket is. "Ik voelde me zo droevig sinds de verkiezingen en ik dacht: wat is beter dan een stukje wandelen met mijn dochters om mijn verstand op nul te zetten?", zet Gerster bij de foto. "We waren de enigen in het bos en het was heel mooi en rustig."

"Totdat ik wat rumoer verderop hoorde. En daar was ze: Hillary Clinton. Samen met haar man Bill, de honden aan het uitlaten. Ik gaf haar een knuffel en praatte met haar en vertelde haar dat een van mijn meest trotse momenten als moeder was toen ik mijn dochter meenam om voor haar te stemmen."

Bijgelovig

Gerster zegt normaal niet bijgelovig te zijn, maar dit wel als een teken te zien. "Zo trots." Ze vroeg Bill om een foto van haar en Hillary te nemen. Later kreeg ze daar wel spijt van, blijkt uit de reacties onder haar foto. "Had ik maar aan de beveiliging gevraagd of ze een foto met Bill en Hillary hadden kunnen maken!"

De Clintons wonen al zeventien jaar in Chappaqua, een stad net ten noorden van New York.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl