NOS NieuwsAangepast

The Series: dit zijn jullie favoriete afleveringen

Kijken, terugkijken en blijven kijken. Met die bedoeling is NOS The Series bedacht. En kijken deden jullie. We zijn ruim de honderd afleveringen gepasseerd. Dit is een overzicht van de populairste afleveringen over de Amerikaanse verkiezingen. Lekker kijken dus (en blijven kijken).

5 redenen waarom Trump geen president wordt

Best bekeken aflevering van NOS The Series is de video (hierboven) met vijf redenen waarom Donald Trump geen president wordt. De ontknoping nadert, en toch willen jullie blijven terugkijken naar de (on)mogelijkheid dat de Republikeinse miljardair dinsdagnacht als winnaar uit de bus komt.

Anders is dat op onze Facebook-pagina. De favoriet daar is de aflevering waarin we de meest krankzinnige complottheorieën de revue laten passeren.

Clinton is doodziek en Trump is haar handlanger

We hebben onze correspondent Wouter Zwart en Arjen van der Horst gevraagd op welke aflevering zij met het meeste plezier terugkijken. Voor Arjen is dat zijn vlog in de spinroom na een debat. En ook een topper was het bezoek dat Wouter aan het spiksplinternieuwe Trump Hotel bracht.

NOS The Series is gemaakt door een kleine kern videoredacteuren van de NOS in Hilversum, en is een van de vele experimenten die door NOS Lab zijn bedacht en gemaakt. Onze collega's waren zeer verdeeld over hun favoriet, maar de aflevering over de 'Nasty Vrouwen van Hillary' sprong eruit.

Net zo nasty als Clinton en we zijn er trots op

Er is nog een handjevol video's te gaan, voordat Clinton of Trump in de nacht van dinsdag op woensdag de overwinning kan opeisen. Laat ons weten op onze Facebook-pagina wat je ervan vindt. En blijf kijken natuurlijk, alle afleveringen vind je op onze speciale site:

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl