De politie vermoedt dat de daders op de dag van de moord in een blauwe Audi-80 reden.
In samenwerking met
Omroep Brabant
NOS NieuwsAangepast

25 tips in zaak Posbankmoord

De hernieuwde aandacht voor de Posbankmoord heeft 25 tips opgeleverd, meldt Omroep Brabant. Volgens de politie moeten de daders van de moord gezocht worden in Erp of omgeving.

De politie zoekt twee mannen die ten tijde van de moord in een waarschijnlijk blauwe Audi 80 reden. Een van hen droeg mogelijk een zwarte muts met 'Sox' erop en kijkgaten erin, die is gevonden in Erp. Dat werd dinsdagavond bekendgemaakt in het tv-programma Opsporing Verzocht.

De politie geeft vanavond om 19.00 uur een persconferentie, waarin "belangrijk nieuws" wordt bekendgemaakt. In een persbericht schrijft de politie dat er na de uitzending van Opsporing Verzocht belangrijke ontwikkelingen zijn geweest.

De gevonden muts was ondanks de regen die avond droog. Er zat een haar van een hond op en er zijn dna-sporen gevonden, maar bij wie die horen is niet duidelijk.

Signalement verdachten

Er zijn in 2003 twee mannen gezien op de Posbank. Eén was destijds ongeveer veertig jaar oud, stevig en kalend. De ander had mogelijk een Zuid-Europees uiterlijk.

De politie heeft 20.000 euro uitgeloofd voor de tip die leidt tot oplossing van de zaak.

Advertentie via Ster.nl