Vincent Janssen baalt op de bank bij Spurs

Invaller Janssen kan Spurs niet aan winst helpen

Tottenham Hotspur heeft in de Premier League duur puntenverlies geleden. Uit bij AFC Bournemouth kwam de Londense ploeg niet verder dan 0-0. Vincent Janssen begon, ondanks de afwezigheid van Harry Kane, op de bank. De international kwam na een uur in de ploeg, maar kon het verschil niet maken.

Vooral in de eerste helft hield het spel van de Spurs niet over, al was het via Érik Lamela en Christian Eriksen nog dicht bij een doelpunt. Ook Bournemouth beet van zich af en werd gevaarlijk via Charlie Daniels. Na de rust zetten de Spurs aan en werd Bournemouth in de verdrukking geduwd, maar overtuigend was het allemaal niet.

Vincent Janssen valt in, rechts trainer Mauricio Pochettino

Een van de beste kansen kwam op naam van Danny Rose. Na een vlotlopende aanval mocht hij aanleggen, maar zijn inzet was een makkelijke prooi voor keeper Artur Boruc. Een andere Spurs-invaller, Moussa Sissoko, kwam goed weg. Een paar minuten na zijn entree deelde hij een elleboog uit aan Harry Arter, maar de Franse middenvelder kreeg geen kaart.

In de slotfase leefde de thuisploeg zelfs nog op en mocht het hopen op meer. Maar gescoord werd er niet meer in het zuiden van Engeland.