John Guidetti
NOS VoetbalAangepast

Guidetti: Feyenoord wint zondag met 4-0 van Ajax

"Ik had vanavond Ajax heel graag willen verslaan en ook willen scoren." John Guidetti laat donderdagavond zijn Feyenoord-gevoel spreken nadat hij met Celta de Vigo met 2-2 gelijk heeft gespeeld tegen de Amsterdammers in de Europa League.

De Zweed draagt sinds zijn succesvolle seizoen in De Kuip in 2011-2012 (twintig competitiegoals) een sportief rivaliserend gevoel bij zich zodra het om Ajax gaat. "Deze wedstrijd wilde ik sowieso niet missen. Ik heb nog last van een voetblessure, maar ik moest gewoon spelen", aldus Guidetti tegen de NOS.

"Ik kreeg nog wat kansen om te scoren, maar de bal viel telkens net niet goed. Jammer, that's life", zei de aanvaller, die halverwege de tweede helft werd gewisseld.

2012: John Guidetti viert met Ruben Schaken de overwinning op Ajax

Nog steeds fan

Guidetti wenst de spelers van zijn voormalige club veel succes in de competitietopper van komende zondag tegen Ajax. "Ik ben nog steeds fan van Feyenoord en ben blij als ze winnen. Ik heb Ajax vanavond moe proberen te maken..."

"Feyenoord moet laten zien dat ze in Nederland het beste team zijn, want dat zijn ze ook echt", vervolgt Guidetti en besluit met veel bravoure: "Een voorspelling? Feyenoord gaat met 4-0 winnen van Ajax. Ja, honderd procent."

Feyenoord-Ajax, zondagmiddag 14.30 uur

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl