NOS VoetbalAangepast

Robben geniet van elk moment op het veld

Robben genoot van duel tegen oude club PSV

"Ik maak er één en ben bij twee andere doelpunten betrokken.'' Met een grote glimlach verliet Arjen Robben woensdagavond het speelveld van de Allianz Arena, na de eenvoudige zege van Bayern München op zijn oude club PSV (4-1) in de Champions League.

"Maar ik ben er nog niet. Het ging best goed. Maar ik moet nog beter in mijn ritme komen, sterker en fitter worden. Dan wordt het alleen maar beter", aldus Robben, die de supporters van PSV bedankte voor hun applaus bij zijn wissel.

Arjen Robben passeert met het hoofd Jeroen Zoet

Robben was begin deze maand pas net hersteld van een langdurige spierblessure of hij liep weer een ribblessure op. Daardoor miste hij de duels van Oranje met Wit-Rusland en Frankrijk in de WK-kwalificatie. Nu de aanvaller weer fit is, lijkt hij beschikbaar voor de interlands van volgende maand tegen België en Luxemburg.

Maar Robben wil nog niet te ver vooruit kijken. "We krijgen nu heel veel wedstrijden achter elkaar. Het wordt nu steeds herstellen en weer voetballen. Ik moet mijn lijf goed onderhouden en van wedstrijd tot wedstrijd leven. Dan zien we wel.''

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl