Leicester City viert de 1-0 van Riyad Mahrez (m)

Leicester wint weer, Brugge laat onderuit

Leicester City is na drie wedstrijden nog altijd zonder puntenverlies in de Champions League. De landskampioen van Engeland won in eigen huis met 1-0 van FC Kopenhagen en is daardoor ruim koploper in groep G.

Riyad Mahrez was in Leicester de matchwinner door vlak voor rust voor de enige treffer te tekenen.

Club Brugge, waar Ruud Vormer, Ricardo van Rhijn en Stefano Denswil de hele wedstrijd meededen, was thuis tegen FC Porto dicht bij zijn eerste punt. Met een bekeken schot maakte Jelle Vossen al na twaalf minuten de 1-0. Aan de andere kant maakte Miguel Layún twintig minuten voor tijd met een prachtig schot de 1-1.

Voormalig Vitesse-speler Claudemir vloerde in blessuretijd Corona, waarna André Silva de toegekende strafschop benutte en zo FC Porto de zege bezorgde.