Uitzinnige vreugde bij Dirk Kuijt

Kramer bezorgt Feyenoord in blessuretijd negende zege op rij

Feyenoord is bij NEC ontsnapt aan zijn eerste puntenverlies van het seizoen. Na een fout van doelman Brad Jones stonden de Rotterdammers lang op achterstand, maar Nicolai Jørgensen en - in blessuretijd - Michiel Kramer zorgden toch nog voor een 2-1 overwinning.

Vorig seizoen was NEC de club die Feyenoord zijn eerste van zeven nederlagen op rij toebracht. De ploeg van Giovanni van Bronckhorst was dus op zijn hoede, maar kreeg wel direct de nodig kansen via Jørgensen. De Deen kon zijn voet echter steeds niet goed tegen de bal krijgen.

​Blunder Jones​

Dat gold ook voor NEC'er Mohamed Rayhi, maar zijn schotje was Feyenoord-doelman Jones, vorig jaar nog actief in Nijmegen, wel te machtig: 1-0.

Mohamed Rayhi maakt de 1-0
    Het was niet naar de zin van Giovanni van Bronckhorst
    Nicolai Jørgensen zorgt voor de gelijkmaker
    De winst is binnen voor Feyenoord: 2-1
    Michiel Kramer heeft de winnende goal gemaakt

Feyenoord voerde de druk in de tweede helft op en kwam tien minuten voor tijd langszij. Jørgensen gaf in een scrimmage het beslissende tikje.

Het leek daarbij te blijven, maar toen Jørgensen in de extra tijd de paal raakte, liep invaller Michiel Kramer toch de bal en de negende zege op rij binnen.