Saudi-Arabië maakt drie geweldige doelpunten

Saudi-Arabië laat Van Marwijk genieten

Bert van Marwijk heeft met Saudi-Arabië de leiding genomen in groep B van het Aziatische kwalificatietoernooi voor het WK van 2018. De ploeg van Van Marwijk won met 3-0 van de Verenigde Arabische Emiraten, terwijl de wedstrijd tussen zijn voornaamste concurrenten Australië en Japan in een gelijkspel (1-1) eindigde.

Fahad Al Muwallad stond net zeven minuten in het veld toen hij in de 73ste minuut de score opende voor Saudi-Arabië. Zes minuten later verdubbelde Nawaf Al-Abed de voorsprong en in blessuretijd maakte Yahya Al-Shehri ook nog de 3-0.

Japan stond in Melbourne al na vijf minuten voor door een doelpunt van Genki Haraguchi, maar Mile Jedinak redde een punt voor Australië door vlak na rust een strafschop te benutten.