Melania Trump met 'pussy bow'
NOS Nieuws

Nee, Melania bedoelde niets met haar 'pussy bow'

Na een weekend waarin de anders zo preutse Amerikaanse tv-zenders het constant over 'pussy' hadden, viel Melania Trumps kledingkeuze voor het tweede verkiezingsdebat op bij modebewuste kiezers. De vrouw van de presidentskandidaat had gekozen voor een fuchsia blouse met een strik die 'pussy bow' wordt genoemd, omdat hij op een strik voor katten lijkt.

"Bijzonder interessante keuze", schreef het politiek-mode-blog Politiquette. "Als oud-model zal Melania Trump vaker aandacht krijgen vanwege haar kledingkeuze, maar nu is het om de verkeerde redenen", oordeelde Huffington Post.

Een woordvoerder ontkent dat Melania een bedoeling had met haar outfit. Eerder zei Melania dat ze de opmerkingen van haar man in de uitgelekte video afkeurt, maar dat ze hem vergeven heeft.

De Gucci-blouse is te koop voor ruim 1000 euro. "Blouses met een pussy bow zijn bij uitstek kenmerkend voor de stijl van Gucci", schrijft een website die het kledingstuk verkoopt. "Dit stuk uit zijde crêpe de chine valt vrijelijk en geeft chic cachet aan een kantoor- of weekendlook."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl