Italië krijgt Macedonië pas in blessuretijd op de knieën

Italië is in WK-kwalificatiegroep G door het oog van de naald gekropen tegen Macedonië. Een kwartier voor tijd stond de Azzurri met 2-1 achter, maar Ciro Immobile zorgde met twee goals voor een 3-2 overwinning. Het winnende doelpunt viel in de extra tijd.

WK-kwalificatie: Macedonië-Italië

Na een vroege treffer van Andrea Belotti hadden de Macedoniërs via Ilja Nestorovski en Ferhan Hasani, die in de 57ste en 59ste minuut allebei uit een counter scoorden, brutaal de leiding genomen.

Immobile maakte de 2-2 met een handige intikker en kopte vlak voor het eindsignaal de 3-2 binnen.

Eenvoudige zege Spanje

Door de overwinning blijft Italië gedeeld koploper in de groep, samen met Spanje, dat in Albanië met 2-0 zegevierde.

De thuisploeg bleef een klein uur relatief eenvoudig overeind. Op dat moment opende Diego Costa de score na een aardige aanval, ingeleid door een foute opening van de Albanese keeper. Nolito schoot, twee minuten nadat hij was ingevallen,de 2-0 binnen

WK-kwalificatie: Albanië-Spanje

In deze loodzware kwalificatiepoule boekte ook Israël zijn tweede overwinning. In Jeruzalem werd met 2-1 gewonnen van Liechtenstein.

Tomer Hemed zette Israël in het eerste kwartier op een 2-0 voorsprong. Na rust deed Maximilian Göppel wat terug, maar verder liet de thuisploeg het niet komen.

WK-kwalificatie: Israël-Liechtenstein