NOS NieuwsAangepast

Miljoenenbuit bij overval op Kim Kardashian in Frans appartement

Kim Kardashian beroofd in Parijs

Kim Kardashian is overvallen in een Parijs appartement. De Amerikaanse beroemdheid werd door vijf mannen in politie-uniform bedreigd met een vuurwapen.

De mannen hebben miljoenen aan juwelen buitgemaakt, zeggen politiebronnen tegen persbureaus AFP en Reuters, onder meer een ring van 4 miljoen euro en een sieradenkist met 6 miljoen euro aan juwelen. Volgens een woordvoerder is Kardashian geschrokken, maar niet gewond geraakt.

Franse media melden dat de overvallers rond 03.00 uur een bewaker overvielen en hem dwongen de deur van Kardashians kamer te openen. Kardashian werd daarna vastgebonden opgesloten in de badkamer.

Optreden onderbroken

Kardashian verbleef in een luxe-appartement in hartje Parijs, vlak bij Place Vendôme. Ze is in Frankrijk voor de Parijse modeweek. Kort voor de overval was ze nog bij een modeshow geweest.

Kardashians echtgenoot Kanye West hoorde van het incident tijdens een optreden op het Meadows Music Festival in New York. Halverwege een nummer verliet hij het podium nadat hij had meegedeeld dat er een noodgeval in de familie was.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl