Stefano Denswil na zijn fout bij de 1-0

Denswil schlemiel bij Brugge, tweede zege Leicester

Stefano Denswil heeft in de Champions League een negatieve hoofdrol gespeeld in het treffen met FC Kopenhagen. De verdediger van Club Brugge maakte in Denemarken een eigen doelpunt en veroorzaakte een strafschop. Uiteindelijk verloor Brugge met 4-0.

Zo'n tien minuten na rust werkte Denswil een voorzet vanaf rechts onfortuinlijk in eigen doel. Zeven minuten na de 1-0 beleefde de verdediger opnieuw een ongelukkig moment: zijn linkerbeen belandde in het gezicht van een tegenstander, wat door de scheidsrechter werd uitgelegd als gevaarlijk spel, waarna de bal op de stip ging.

De strafschop werd gemist door Ludwig Augustinsson, maar drie minuten later zorgde Thomas Delaney met een schitterend schot van afstand alsnog voor de 2-0. Federico Santander en Mathias Jørgensen maakten de uitslag pijnlijk voor de Belgen.

Islam Slimani (l) viert het doelpunt

Leicester City boekte in eigen huis de tweede zege van dit Champions League-seizoen. Islam Slimani deed bij Leicester wat hij al zes keer eerder deed voor zijn vorige club Sporting Clube de Portugal: scoren tegen Porto.

De rake kopbal in de 25ste minuut, na aangeven van Rihad Mahrez, bleek goud waard. Na de pauze voorkwam de paal Jesus Corona's 1-1.