NEC en Willem II scoren niet

NEC-aanvaller Reagy Ofosu baalt na een gemiste kans tegen Willem II.
    Erik Falkenburg van Willem II in duel met Julian von Haacke van NEC.
    Scheidsrechter Serdar Gözübüyük wuift de smeekbeden van NEC om een strafschop weg.
    NEC-trainer Peter Hyballa protesteert tegen een beslissing van arbiter Serdar Gözübüyük.

NEC heeft na drie nederlagen weer een punt gepakt. De Nijmegenaren speelden thuis met 0-0 gelijk tegen Willem II.

De thuisploeg was in de eerste helft de bovenliggende partij en was meerdere keren gevaarlijk met een afstandsschot. Dario Dumic was het dichtste bij succes, maar de verdediger schoot hard op de paal.

Even later schreeuwden de Nijmeegse fans om een strafschop, nadat Janio Bikel de bal van dichtbij tegen de hand van Pelé van Anholt had geschoten. Scheidsrechter Serdar Gözübüyük wuifde de smeekbeden weg.

Willem II ontwaakt

Willem II vond na de rust ook eindelijk de weg naar voren en kwam bijna op 1-0. Erik Falkenburg schoot tegen ploeggenoot Fran Sol aan, waarna de bal naast hobbelde.

De beste kans van de wedstrijd was voor NEC, maar Taiwo Awoniyi faalde oog in oog met Kostas Lamprou, die met de voet redde.

NEC probeerde in het slotkwartier nog wel de beslissing te forceren, maar de ploeg ontbeerde daarvoor het vernuft.