Doelman Josip Posavec van Palermo is sneller bij de bal dan Juventus-spits Gonzaló Higuaín

Geen misstap Juventus bij Palermo

Juventus heeft in de zesde speelronde in de Serie A met de nodige moeite van laagvlieger Palermo gewonnen. Op Sicilië werd het 1-0 dankzij een eigen doelpunt van Edoardo Goldaniga.

Koploper Juve kwam het hele duel niet echt in zijn spel. Dat kwam ook door de harde wedstrijd die beide ploegen ervan maakten. Arbiter Paolo Valeri had na ruim een half uur al zes keer geel getrokken. De eerste drie vielen in de eerste tien minuten.

Eigen doelpunt

Vier minuten na rust brak de Italiaanse kampioen de ban, maar het kreeg hulp van Palermo-verdediger Goldaniga. Hij probeerde met zijn hak een voorzet van Dani Alves weg te werken, maar tikte de bal pardoes langs zijn eigen keeper.

Door de zege blijft Juventus aan kop in de Serie A met 15 punten uit 6 wedstrijden. Palermo staat zestiende met 5 punten.