Unai Emery ziet zijn ploeg weer verliezen

Paris Saint-Germain gaat opnieuw onderuit in Ligue 1

Paris Saint-Germain lijkt het vertrek van sterspeler Zlatan Ibrahimovic maar moeilijk te kunnen opvangen. De Franse topclub heeft vrijdagavond op bezoek bij Toulouse de tweede competitienederlaag geleden. PSG, de kampioen van de laatste vier seizoenen, heeft na zeven wedstrijden al acht punten verspeeld.

Toulouse, waar oud-PSV'er Ola Toivonen een basisplaats had, kwam kort na de rust op voorsprong. Yann Bodiger was de maker van de 1-0. Hij scoorde vanaf de strafschopstip. In de 78ste minuut werd de marge verdubbeld. De Zweed Jimmy Durmaz profiteerde van een grote fout van Thiago Motta.

Net zo vaak verloren

Eerder dit seizoen verloor Paris Saint-Germain van AS Monaco, waardoor de ploeg nu al net zo vaak verloren heeft als tijdens het hele vorige seizoen. Door de nieuwe nederlaag zakt PSG van de tweede naar derde plaats. Nice is nog steeds de koploper, Toulouse is de nieuwe nummer twee.

Na het weekend kan de ranglijst er voor PSG nog dramatischer uitzien. Monaco, Bordeaux en Guingamp gaan bij een zege PSG voorbij op de ranglijst en Marseille, Rennes en Metz kunnen op gelijke hoogte komen.