Rapper Boef wordt gearresteerd
NOS Nieuws

Rapper Boef mag politie niet meer filmen

Rapper Boef mag geen agenten meer filmen, zegt hij in een nieuwe vlog. Doet hij dat toch, dan wordt hij meteen opgepakt. De rapper, die eigenlijk Sofiane Boussaadia heet, mag alleen in geval van nood met de politie praten.

Het Openbaar Ministerie heeft de rapper gedragsregels opgelegd. Een woordvoerder wil omwille van de privacy niet zeggen waar Boef zich nog meer aan moet houden. "Maar treitervlogs willen we niet meer."

De rapper zat vorige week een paar dagen vast nadat hij zijn aanhangers via sociale media had opgeroepen naar een gevecht in Tilburg te komen kijken. De politie heeft naar eigen zeggen een grote vechtpartij kunnen voorkomen.

Marokko

De rapper werd donderdag vrijgelaten, maar de politie pakte hem zaterdagnacht opnieuw op. Boef zou zich toen niet aan gedragsaanwijzingen van het OM hebben gehouden.

Hij is inmiddels weer op vrije voeten. In zijn vlog zegt de rapper dat hij naar Marokko gaat en daarna weer in Nederland wil optreden. Hij moet in januari voor de politierechter verschijnen.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl