Bo Bendsneyder stond begin september voor het eerst op het podium bij de GP van Silverstone

Bendsneyder ook volgend jaar bij KTM

Bo Bendsneyder is ook volgend jaar verzekerd van zijn plek bij het KTM-motorraceteam in de Moto3-klasse. De 17-jarige Bendsneyder maakt in zijn eerste jaar indruk, onder meer door als derde te eindigen bij de Grand Prix van Groot-Brittannië.

Bendsneyder wist in zeven van de dertien races WK-punten te scoren en teammanager Aki Ajo is dan ook blij dat de jonge Nederlander nog een jaar voor het team rijdt. "Hij heeft grote vooruitgang laten zien in zijn eerste jaar en heeft altijd een perfecte houding."

Nieuwe teamgenoot

Ook Bendsneyder is blij met het vertrouwen. "Nog een jaar voor dit team mogen rijden is een mooie kans. Dit team is als een familie en dat waardeer ik heel erg. Volgend jaar zal ik mijn best doen om met de besten mee te rijden, maar eerst moeten we dit jaar nog goed zien af te sluiten."

De Italiaan Niccolo Antonelli maakt volgend jaar ook deel uit van het KTM-team. Hij vervangt Brad Binder, die de overstap maakt naar de Moto2-klasse. Antonelli reed in 2014 ook al eens voor het team en won in de afgelopen vijf jaar drie keer een Grand Prix.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl