Oranje voorafgaand aan de wedstrijd tegen Frankrijk
NOS Sport

De sport van donderdag bij de NOS

De eerste dag van de negende maand staat in het teken van vriendschappelijk voetbal. Oranje neemt het om 20.45 uur in Eindhoven op tegen de Europees kampioen van 2004: Griekenland. De wedstrijd is in z'n geheel te volgen op NPO Radio 1 met commentaar van Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter.

Geen radio in de buurt? Dan is het liveblog via NOS.nl en de NOS-app een uitstekende optie om de wedstrijd te volgen. Vanzelfsprekend heeft good old Teletekst ook een pagina om de tussenstand in de gaten te houden: 810.

Schippers in actie

In Zwitserland komt Dafne Schippers in actie. Zij loopt de 200 meter bij het slot van de Diamond League. Een titanenstrijd wordt verwacht, want olympisch titelhoudster Elaine Thompson verschijnt eveneens aan de start.

Daarnaast zijn ook de voormalig olympisch kampioenen Allyson Felix (2012) en Veronica Campbell-Brown (2004 en 2008) van de partij. Beelden van de race in Nieuwsuur en op NOS.nl.

Hogenkamp en Bilbao

Verder via de diverse kanalen aandacht voor de US Open, het vierde en laatste grandslamtoernooi van het jaar. Richèl Hogenkamp, de laatste Nederlandse troef in het enkelspel, komt om 17.00 uur (Nederlandse tijd) in actie tegen de Hongaarse Timea Babos.

En is het om 16.00 uur weer tijd voor de Ronde van Spanje. De stream van de rit naar Bilbao wordt van commentaar voorzien door Joris van den Berg.

De sport van donderdag bij de NOS

Tijd Programma Medium
13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
16.00 uur Vuelta a España NOS.nl
18.45 uur Sportjournaal NPO 1 en NOS.nl
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
20:45 uur Nederland-Griekenland (liveblog) NOS.nl
22.40 uur Sport in Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl