Raheem Sterling was met twee treffers de grote man bij Manchester City

Manchester City wint ook derde duel onder Guardiola

Manchester City heeft ook de derde competitiewedstrijd gewonnen. De ploeg van trainer Pep Guardiola was met 3-1 te sterk voor West Ham United.

City kwam al vroeg op voorsprong na een mooie combinatie op links, afgemaakt door Raheem Sterling. Binnen 18 minuten stond de ploeg zelfs op 2-0 na een kopbal van Fernandinho en een vernedering voor West Ham leek aanstaande.

De ploeg herpakte zich echter en begon meer weerstand te bieden. Dat zorgde in de tweede helft zelfs voor de aansluitingstreffer in de persoon van Michail Antonio. Een tweede van Sterling en dus derde voor City gooide de wedstrijd een paar minuten voor tijd in het slot.

Competitiedebuut Fischer bij Middlesbrough

Eerder vanmiddag kwamen West Bromwich Albion en Middlesbrough niet verder dan een 0-0 gelijkspel in de Premier League. Viktor Fischer mocht een paar minuten voor tijd invallen, waarmee de oud-Ajacied zijn competitiedebuut voor Middlesbrough maakte.