Het Tikibad in Wassenaar
NOS Nieuws

Aanhoudingen na voordringen en vechtpartij Tikibad

Bij het Tikibad zijn vier mensen aangehouden die zich tegen de politie en de beveiliging van attractiepark Duinrell in Wassenaar keerden. Ze worden verdacht van mishandeling en openlijke geweldpleging.

De problemen ontstonden in de rij voor de kassa van het bad. Een groep van zo'n 15 personen drong voor. Een man die ook in de rij stond, zei daar wat van. Daarop ging de groep dreigend om de man heen staan waarop de beveiliging van Duinrell ingreep.

De beveiligers maakten de vijftien duidelijk dat ze niet welkom waren en het attractiepark moesten verlaten. Daarop keerde de groep zich tegen hen.

Het attractiepark riep de hulp in van de politie. Agenten die op het park arriveerden, kregen bij de uitgang direct te maken met de agressieve groep en riepen meteen de hulp in van collega's. Toen andere agenten het park naderden, gingen de leden van de groep ervandoor. Vier personen konden worden aangehouden.

Volgens de politie besloot Duinrell na het incident niemand meer toe te laten in het Tikibad. Een persoon pikte dat niet en werd ook aangehouden.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl