Danny Blind
NOS Sport

De sport van vrijdag bij de NOS

Om 12.00 uur maakt bondscoach Danny Blind zijn selectie voor de duels met Griekenland en Zweden bekend. Op 1 september wordt geoefend tegen de Grieken, waarna op 6 september de WK-kwalificatiewedstrijd tegen de Zweden volgt.

De persconferentie van de bondscoach is live te zien via een stream op NOS.nl.

AZ, Feyenoord en Ajax weten vanmiddag wie hun tegenstanders worden in de groepsfase van de Europa League. Feyenoord was als bekerwinnaar direct geplaatst, Ajax werd uitgeschakeld in de play-offs van de Champions League en AZ bereikte de groepsfase via de kwalificaties.

Er wordt om 13.00 uur geloot in Monaco en 's avonds in het Sportjournaal, Eredivisie op Vrijdag en Nieuwsuur zijn de reacties te zien.

In de Vuelta a España is het weer klimmen dat de klok slaat. In de rit over 158,5 kilometer van Maceda naar Puebla de Sanabria komen de renners in ieder geval drie beklimmingen van de derde categorie tegen. De Alto de Fumaces spreekt het meest tot de verbeelding. De klim in iets meer dan twaalf kilometer lang en heeft een gemiddeld stijgingspercentage van 4,3.

De slotfase van de etappe is live te zien op NOS.nl. De samenvatting wordt uitgezonden in het Sportjournaal en Nieuwsuur.

De vierde competitieronde in de eredivisie start met het duel in Arnhem tussen Vitesse en FC Utrecht. De wedstrijd kan op de voet worden gevolgd via het liveblog op NOS.nl. De samenvatting is om 22.19 uur te zien op NOS.nl en NPO 1.

Programma eredivisie

Programma's vrijdag

Tijd Programma Medium
12.00 uur Persconferentie Danny Blind NOS.nl
13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
16.00 uur Slotfase zevende etappe Vuelta NOS.nl
18.45 uur Sportjournaal NPO 1 en NOS.nl
20.30 uur Langs de Lijn en Omstreken NPO Radio 1
22.19 uur Eredivisie op Vrijdag NPO 1 en NOS.nl
22.30 uur Sport in Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl